Mkt nu...

Oj oj! Nu snurrar livet VÄLDIGT fort! har absolut inte haft tid att blogga något, ursäkta... har fått prioritera bort det! Men idag har jag ÄNNU mindre tid att sitta här, men måste få skriva av mig lite! Dessutom får jag ju ovett att jag inte skrivit ;)
Just nu är vi mitt uppe i tävlingsförberedelser inför morgondagens lokaldressyr, kul tycker jag men stressigt. Har gjort startlistor med Marie idag,( hon behöver hålla sina fingrar i styr och trycka på rätt knappar så går det liiite lättare ;)) lämnat dem till Maggan som printar dem, handlat till grillen, ska ner och ställa i ordning i kväll, som om inte det vore nog så har Jossan klassfest i kväll, å jag e såklart klssförälder ( Faktiskt INTE självvalt! man MÅSTE)

Lina och Tilde kommer imorgon osså, kul kul! vad har annars hänt?
 ja, jobbat jobbat, skjutsat barn, hämtat barn ridit  (alldeles för lite! tur att Lovisa finns!) Håller på att sadeltämja Myzan vilket vi inte är riktigt överens om hihi!
Sökt nytt jobb...
 varit Disco förälder åt Chayenne. ja mkt har det varit! Men nu kommer en veckas lov! Det ska jag njuta av, och gemig själv lite tid, HA!
Vi ses! nu måste jag hämta Jossan sen förbereda den tidiga och långa morgondagen!


Kommentarer
Postat av: Wingar

Ska du söka nytt jobb? Var? Och du..VILA nu så mycket du kan i veckan..

Postat av: Johanna

Ska vila sen...

2009-10-23 @ 15:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback