Min lilleputt!


Min lilleputt!


Min verksamhet

Nu börjar frågetecknen rätta ut sig till utropstecken. Äntligen! Snickrar hemsida, syftes beskrivningar och mål sätts upp. Även företags å kommun besök görs. Har flera möten bokade och fler å fler blir det. Försäkringar tecknas, livsmedelspapper ska skickas in mitt i alltihop... Tja, å snart ska lilleman börja på förskolan. FÖRSKOLAN!!! Hjälp!!! Hur ska det gå?! JAG kommer behöva lååång inskolning!!!:/ nu behöver jag verkligen platsen, börjar bli mkt möten etc att avverka å mkt hagar att göra å alla djur ska snart hämtas. Men jag är inte redo att lämna honom!!! Hur gick det så fort?! Känner en jätteklump i halsen nu....


Nu går det undan!

Oj oj! Tog en bild i förrgår som ja skulle lägga upp på bygget, men fick fota ny idag. Värdsliga problem ;) de spikar på så bilderna hinner bli för gamla ju! Stommen uppe, råspont på på ena sidan. I morgon andra å på onsdag tegel! Hej å hå! Snart kommer alpackorna hem också. Jösses! Lär sätta fart med hagen också, vi jobbar i ett jättetempo, ändå hinner vi inte allt... Tänk om man va så här effektiv jämt va?! Innan 1 okt ska stallet va klart, toan p plats, hagar gjorda å ett staket på trädgården fixad... Oj oj! Lär inte ro det i hamn:/ vi hinner de vi hinner å resten löser sig väl på nå sätt... Hoppas jag. Någon som är sysslolös?!


Bygget!


Nu är det lite mkt!

Oj nu händer det grejer ju! Har haft några veckor av allvarligt funderande på livet å vad jag egentligen vill. Var helt inne på att läsa ekonomi, å så kom jag inte in! Panik! Vad ska jag göra?! Vantrivs på mitt jobb, får panik av bara tanken att vara tvungen att gå dit.:/ Vad gör man? Jo, man förverkligar sina drömma, fast lite omdrömda så det ska fungera!:)) Vad det är? Jo, jag har bestämt mig för att jobba hemma, med människor, barn, ungdomar å vuxna. För det gillar jag! Det finns så många idag som behöver få en menningsfull sysselsättning, få känna sig behövda å efterlängtade så jag tänkte försöka göra något för dem! Jag lär inte bli rik, men jag kommer vara glad! Jag tycker om att se människor glada å kunna hjälpa dem. Tänk vad mkt människor det finns som inte kan ha ett vanligt jobb. Tänk om det kunde få komma hit till min lilla gård å vara med bland alla djur några timmar ibland! Vem blir inte glad av det?! Självklart är det inte nu så att de bara är här, å så är allt bra. Jag har givetvis en planering på allt detta. Men mer berättar jag inte om det nu! Ni ska få se när hemsidan är klar. Någon som e duktig på hemsidor å skulle vilja hjlälpa till? Så nu vet ni anledningen till mitt plötsliga jättesamlande på djur! ( eller de gjorde jag ju tidigare med, men inte riktigt såhär!) Det kommer finnas alpackor, grisar, getter, kaniner, höns,ankor, å såklart hästarna å hundarna å katterna:) vi hörs! Nu har ja lite att göra!;)


Sötisar


Grattis!

Mickes jobbar kompis Fru skrapade idag fram 15000kr i månaden i 20 år!!! Sååå kul! Super grattis!


Nu funkar bloggen igen!

Inte så att jag gav upp bloggandet direkt om ni trodde de, utan blogg appen som inte släppt in mig. Men nu så! Mkt händer här... Grisarna friska, alla kultingar kastrerade, å nästan alla sålda, även se som ska levereras i augusti! Kul! Sämre med hästen... Varit till ATG i går, fick kortison spruta å röntgade å UL-ljud på såret, tack å lov hittade de inget! Så nu är odling satt. Hon står på metacam över helgen. Har verkligen skött detta sår super noga å ändå! Det ser sååå oskyldigt ut med. Ca 1*1,5cm bara! Vätskar inte särskilt heller. Troligen någon annan bacill eftersom det inte läker å inte blev bra med penicillin.