Lite bilder...

Här kommer några bilder på dem när de är ganska färska! Lägger upp nya bilder då jag letat reda på kabeln till andra kameran... :S

Tjejen. Kolla in tungan!


Killen...


VALPAR!!!!

I fredags bestämde sig Sally för att det var dax! Bara så där, ingen temp sänkning ingen förvarning alls!!! Hon skrek till när vi satt i köket kl 22, precis som hon blivit trampad, 30 min senare Så tittar förstafosterblåsan ut! PANIK! Va nu?!!! ojoj! Ringde LEna som lugnade mig... TACK! Första valpen ploppade ut hur lätt som helst, en kille. Sen kom tvåan som på löpande band, sen trean, sen fyran ( tjejen). Sen dröjde det en halvtimme sen kom en till! Vi såg ju bara 4 på ultraljudet men det var fem.
Nr 2, 3 och 5 var tjejer, men tyvärr fick vi inte liv i dem, 2an och 5an var dessutom missbildade. Men 3an var bara väldigt liten ca 70-80g.
 Tjejen kom ut och hängde kvar i navelsträngen som bara var ute ca 2 cm, vad gör hon? letar tuttar! KIllen fick vi gnugga och torka men sen piggnade han också till!

Nu i dag söndag har jag sovit 30 min sen i fredags kväll! hua! Men vad gör man inte....
 Som sagt, tråkigt med de andra 3 men 2 mkt fina goa valpisar ligger hos en lite fundersam, men mkt duktig och stolt mamma!

Vi tror att de 3 som dog fick näringsbrist, Sally har ju varit stört omöjlig med maten, trots att vi försökt med allt! Korv skinka leverpastej, älgfärs, nötfärs, ja ALLT! inget har passat henne, inte ens ost å köttbullar.
Men nästa gång, om det blir någon... så får vi mata upp henne INNAN parning så hon är lite fet, nu hade hon ju inget att ta av, då hon i vanliga fall inte heller är någon storätare.
 Men nu äter hon med god aptit!
Bilder kommer, men hinner inte nu! Måste upp och hjälpa Sally mata bebisarna, de tar inte tuttarna så bra själva än.

Tjocka magen!

Idag är det bara 7 dagar kvar! här kommer liten magbild:

Och även en försvunnen Sally i våran vita matta


Lite bilder på tjockis Sally!

Tagna av Jossan: