SOL SOL!!!

Härligt är det! Var till Viken igår med alla barnen å badade, å mannen osså så klart! En vecka till sen har han osså semester! Skönt! Då ska här göras badrum! Det behövs med tre barn nu! Jag lovar!
Ska snart åka till Gusselby å bada. Väntar bara på Att Elene ska komma förbi med pengar.
Annars har jag grejat med Myzan. Hjulia e ju utdömd nu å vi väntar på försäkringsbeskedet. Det blir begravning här hemma.
På onsdag eller torsdag kommer Lina å lila Tilde! Härligt var alldeles för länge sen!!!
V 29 kommer en häst till. en 4 årig connemara valack som jag ska rida  å tävla åt dem så äger den. Det är de som jag köpte Myzan av som äger han, Fille kallas han. Ska bli kul att rida igen. Har dock inte saknat det, har väl haft fullt upp!
jag ser till att gå eller springa en timme varje dag, men inser att det INTE är lika krävande som det var att rida ZanDay! hua... nej nu ska jag åka ha det gott o solen!

Idag...igår... lördags... fredags å torsdags

Har det varit fullt upp, likaså igår, å i lördags, å i fredags å torsdags....
I torsdags var  jag, Jossan Chayenne å Alma på Gustavsvik hela dagen , de hade jättekul alla tre. Men var helt slut när vi åkte hem ( jag bubblade mest bubbelpool)
I fredags firade vi midsommar, på samma sätt som vanligt! (jag håller stenhårt på trad)
Först tog jag dock bara min dagliga promenad med Marie på morgonen istället.
Sen var det midsommar firande i Björkhyttan, stoffe å Barnen var med i år. å Mickes brorsas familj.

 Helena å Kennet brukar ju vara med oss annars men det skulle till Italien (svikers). Efter det käkade vi lunch här hemma allihopa. På kvällen bar det av till Anders å Marina. Kul var det, men gick hem tidigt, skulle ju upp å hämta Chayenne vid 10-tiden.
Chayenne jag å Jossan bakade Pizzabullar på lördagen och vanliga bullar. Tog hela förmiddagen. på eftermiddagen hämtade jag å Chayenne hem Myzan en stund å pysslade med henne å Hjulia. Senare kom Stoffe Med barn och grillade med oss, gott gott! F-file och pommes...
På söndagen drog Micke till Italien på jobb, så jag tog med mig tjejerna och Stoffe tillIkea. Det tog hela dagen, sen var vi ju tvugna att skruva ihop allt osså... halv ett la jag mig. zzz
Jonthan kom hem på söndagen, firade midsommar med sin mamma i Siggebohyttan i år. Chayenne åkte till sin mamma på söndag kvällen.

Idag måndag har jag varit med Hjulia till ATG igen. hon blev nu utdömd, Tråkigt men bäst för henne! Hon har bara blivit sämre. Var till IKEA IGEN! byte ett täcke som var i fel strl, köpte osså nytt rumsbord å klädsel till sofforna snyggt blev det! Måste dock in igen, fanns ingen klädsel hemma till tresitsen SUCK. Svängde in till Maskintjänst i Hovsta på vägen hem osså. Shopade lite åt Helena där. (blev lite till mig med)
Tvättade sen bilen in och utvändigt mkt nödvändigt! ;)
Sen åkte jag å grattade Irene. Helena var här å hämtade lite saker, så hon kidnappade med sig Jonathan, Jossan följde med Alma hem, de sov ju här i tält i natt, skulle sova hos Alma i tält nu, tokstollar!
Tog sen promenad med Irene å Brorsan.
Känns konstigt, ena dagen fullt hus nästa tomt... Föredrar fullt!
Ja mitt i allt detta har jag hunnit med lite städning å matlagning, hmmmm, närman läser vad man gör kan man ju undra, hur hann jag? satt ju faktidkt å pratade med helena säkert en timme, monterade ju även ett bord idag från IKEA...
ja, dygnet har 24 timmar det är väl tur va?
Pratad med Micke , de har det varmt och skönt, han kommer nog onsdag eller söndag. puss på dig! njut av värmen!
GODNATT! ikväll ska hon inte bli halv ett som igår, när jag fastnade bland alla IKEA kartonger.

SEMESTER!

Japp! idag gjorde jag min sista dag! skönt! lång härlig semester nu.
Men blir ju endel nytt och omställningar nu i familjen, så blir ju full fart! men kul! Alla tar det bra!
Sally var ju på utställningen igen, känns lite tjatigt va`! 1:a i kvalite, 2 i Konk, å HP! Kul!
 Nästa gång är i Köping. Vet inte om jag skrev att Myzan är anmäld till Riks  i Augusti?
Vi tränar med träns nu. Går kanon! hon går på bete nu uppe hos mor å far.
Inger har äntligen fått komma hem! Skönt! Hoppas det går bra nu! Blir ju orolig!!!
Lina å Tilde kanske kommer nästa vecka, hoppas hoppas!!!

Allt möjligt!

I helgen var det fullt upp! i fredags åkte vi med Sally till Fjugesta å klippte henne hemma 23... på lördagen gick jag med Myzan en sväng hon fick träns på sig å "sadel" schabrak med jord! men vi la en sadel i stallet på ryggen. jätteduktig!!! sen var på på tobbs 20års kalas. sen åkte Micke ja å Jossan till Örebro med Sally. Hemma 23... snark! På söndagen följde jag inte med till Lagtävlingarna, behövdes inte, tur för mig, blev fullt upp ändå! Åkte med Jossan å Alma till Örebro å shoppade avslutningskläder. Sååå fina! Sen hämta vi sally hos Lena å pussa valpar igen, gud vad söta de är!
Så vi var hemma strax efter 18.
Sally fick en etta på kvalite igen! kul kul! men det visste vi ju redan att hon var snyggast!
I måndags var jag till vet med henne å kolla knäna, de var ok! så nu är det fritt fram för valpar nästa år! Längtar!
Idag har hon varit med mig i skolan på fotbollsturnering, hon är helt otrolig att ha med! så duktig! inge koppel, men är där man säger att hon ska vara! Vi passade på att ta ett varv på elljusspåret osså!
Nu ska pappa å jag åka å hämta en Pactosan toa till klubben i Nora Vi hörs!

Blä...

Har varit på jobbet i går, en heldel att ta in!!!
Idag tisdag åkte jag till ATG med Hjulia igen... Det var mindre kul. Det som var bra var att de inte hittade någon hovbens rotation (fång) ingen fraktur ( de misstänkte det) men nu var hon JÄTTE halt på HF  nästan3 grader på volten!!! även vänster fram. Så de bedövade hovleden, eftersom hon var mest halt vid låg provokation, det blev bättre men hon reagerar även i knäet. Så hon blev behandlad med tuppkam å cortison i leden, sen fick hon en injektion med antiinflammatoriskt  i blodet och jag ska ge henne metacam i 14 dagar hemma, sen ska vi tillbaka om 3 veckor.

Hon är riktigt ordentligt dålig runt om, vet bara kliar sig i huvudet, de måste helt enkelt testa sig fram, känns inte bra! Hennes exem är värre nu med när hon är allmänt dålig. Jag har pratat med Folksam om att ev. lösa ut henne i stället för att hon ska gå så här! Hon har ju inte ridits på 8 v nu å blir sämre. Mysko. vi får avvakta å se...

Ska ut å gå min dagliga runda nu! Sen gå till Myzan som fick gå bort till Ville å Servo på bete i går, Hon var riktigt kaxig! Få se vem som bestämmer i dag! Har förresten anmält henne till Riks i Norrköping i Augusti! Så nu är det både utställning med hundar å häst som gäller!
Sally ska till Norrköping på utställning på söndag med sin uppfödare.( Jag ska ju på lagtävling med ponnisarna i klubben) 
Vovvarna på bilden är Sallys nya helsyskon de är 7 veckor nu! Ska å pussa på dem på fredag då Sally ska klippas!(Det behövs!)