Idag

Har Lina Tilde och jag varit ute på tur med hästar och Sally, Sally blev trött och fick åka snål skjuts med TildePå vägen hem så passade jag på att hänga lite på Filifjonkan! Gick kanon! =) Hon levde rövare först hemma på gården men sedan så bara accepterade hon!

Lina &Tilde

Nu är Lina och Tilde här! De kom i måndagskväll. Tilde har sovit hos mig på nätterna, vi har "avvanr" Tilde från Linas tutte, inte så lätt när Lina ska göra det det luktar ju mjölk!!! Det har gott superbra, Tänk om mna var lika morsk med sina egna barn... vi har nu lyckats få henne att endast vakna två ggr/natt och inte äta förräns 6 på morgonen. Skönt för Lina. ( Jag har däremot inte fått sovmorgon en enda dag denna vecka! upp kl 6 och ge gröt! Men vad gör man inte för ett sådant charmtroll!)
 Idag tog hon vällingflaska osså!

Chayenne har ridit privat lektion för Sissi idag, ska snart åka och rida sin vanliga lektion i Nora+ rida igen en sen tidigare, träningsvärk...
Jossan är i Bodaborg med sina kompisar.

Jossans nya frisyr


Mkt nu...

Oj oj! Nu snurrar livet VÄLDIGT fort! har absolut inte haft tid att blogga något, ursäkta... har fått prioritera bort det! Men idag har jag ÄNNU mindre tid att sitta här, men måste få skriva av mig lite! Dessutom får jag ju ovett att jag inte skrivit ;)
Just nu är vi mitt uppe i tävlingsförberedelser inför morgondagens lokaldressyr, kul tycker jag men stressigt. Har gjort startlistor med Marie idag,( hon behöver hålla sina fingrar i styr och trycka på rätt knappar så går det liiite lättare ;)) lämnat dem till Maggan som printar dem, handlat till grillen, ska ner och ställa i ordning i kväll, som om inte det vore nog så har Jossan klassfest i kväll, å jag e såklart klssförälder ( Faktiskt INTE självvalt! man MÅSTE)

Lina och Tilde kommer imorgon osså, kul kul! vad har annars hänt?
 ja, jobbat jobbat, skjutsat barn, hämtat barn ridit  (alldeles för lite! tur att Lovisa finns!) Håller på att sadeltämja Myzan vilket vi inte är riktigt överens om hihi!
Sökt nytt jobb...
 varit Disco förälder åt Chayenne. ja mkt har det varit! Men nu kommer en veckas lov! Det ska jag njuta av, och gemig själv lite tid, HA!
Vi ses! nu måste jag hämta Jossan sen förbereda den tidiga och långa morgondagen!