Kultingarna

 tyvärr dog den lilla klena kultingen. men de övriga är mkt pigga och fina! den pricckiga ser ut som en sjörövare med svart fläck rakt över ögat! de svarta är helt svarta. De är så söta! bilder kommer under veckan!

Äntligen!

Ja nu har dom kommit! Stina fick i går kväll 4 stycken kultingar, 2 svarta och 2 prickiga!  Den ena prickiga var väldigt svag i går, och Stina var ganska Ängslig, Det är ju hennes första kull! Men jag fick Tips av Trynängelns Susanne i Örebro, att hon gett sin svaga kulting lite socker vatten, så det gjorde jag! och den blev mkt piggare!
Nu på morgonen verkade den skapligt pigg, så vi håller tummarna!

Tack Eva med! För att du står ut när jag ringer och är ängslig och kommer med Tusen frågor, Du, det funkade med blutsaft...

Lovisa 9 v

Bild med diamant halsband kommer snart...Lovande Lovisa

Märta 5 månaderHon bor hos Sissi och Johan Zetterlund i blixterboda

M?rta 5 m?naderHon bor hos sissi och Johan Zetterlund i blixterboda

Lovande Lovisa

Vilken lite rakare hon är! Den lilla skit grisen! nej då, ja kan inte vara arg länge, men lite sur e ja! hon skiter på lådan men har bestämt sig för att kissa på mattan! hon är bra busig nu! springer ut ur rummet hon bor i så fort man har dörren öppen, söker uppmärksamhet HELA tiden. Känns som att ha en bebis! Jag åker hem från jobbet på lunch och ger henne lunch, idag kom ja försent tillbaka! Kunde ju inte lämna henne när hon står där och öffar och vill gosa... snacka om att kliva rakt in i hjärtat på en! igår kväll höll hon min dotter vaken till halv 10 (honska sova halv 9...) hon sprang runt och smaska neranför hennes säng och öffade, så idag ligger Josefine och läser sin kvällsbok på golvet för att hålla Lovisa sällskap =) till och med min man kryper runt på golvet (han hotade från början med att flytta hemifrån och vi skulle ha gris inne!) Ja vem som helst blir glad av en gris!

Nytt tillskott!

Så har hon anlänt nu då! våran  Ms Piggy's Lovande Lovisa. hon kommer från  Ms Piggy's Pet Pigs (Eva Magnusson). En helt bedårande gris! Ni kan titta på henne på
www.minigrisar.se
 och sedan gå in på kultingar. När hon kom i fredags och allt var nytt var hon livrädd för oss och tyckte att allt va läskigt! idag söndag ligger hon gärna i knä!