Kräftfiske!


En kräfta!!!!
Ja det var inte dirket så att det haglade kräftor, men vi fick ihop hela 6 st! Inte illa, de bredvid oss fick 1...
Men kul hade vi ändå!


Ja, iallafall vi andra...

Det är Tobbe om ni inte ser, han spanande mest på brudar när vi satt å åt!


Micke äter så fort så det blev suddigt!

Marie, man behöver inte vinka till kameran!

Nils kom förbi på besök med Anki Panki, hon ville knappt gå hem sen, så kul hade hon!!!Sally kröp ner i en väska, hon tyckte nog att det var lite för blöt i gräset.


Spånbad!


4 Glada barn som tog ett spånbad i stallet! Det var mindre kul att ta hand om kläderna sen...


Stockholm 2009-08-22 utställning

JIPPI VAD VI BLEV GLADA I DAG!!!! CK OCH SEN CERT!!!! BRA JOBBAT JOSSAN Å SALLY!!! NI E BÄST!!!!


En stolt uppfödare, Lena Leissner, en stolt ägare, Josefine och Sally såklart!


En konsentrerad Jossan och en fint uppställd Sally

Sally spanar att hela flocken e med!


De e så fina! ( ja e inte nååå stolt mamma och stor matte...)


Härligt va det!!!!

Kräftfest hos grannarna Lena & Birger

I Lördags var vi på kräftfest hos grannarna, vi tävlade i Bykampen och åt gott! Här kommer Lite bilder:

Marina & Anders

Pappa, mamma & jag

Micke & Jag, Daniel & Mia i bakgrunden, å mamma förstås!


Micke Larsson


Örjan  Larsson blev glad som ett barn över 3: vinst i Bykampen!


Lika glad var nog hans fru Maria!

Oj vilken minn utav gammeldansken som pappa bjöd Marina på! Ingen favorit kanske?

Inte världens vakraste men gulligaste!
Sen gick vi hem, redan 23 då, de andra fortsatte nog länge (hörde vi ända hem, men vi hade ju barnen, sen skulle jag upp kl 05. 00 för hundutställning!
zzzz


Helgen


Ja så var helgen slut, IGEN! I fredags så var jag å Chayenne till Örebro och klippte Sally efter Jobbet. Jonathan åkte till sin mamma och Micke å Jossan drog å campa.
Chayenne å jag var hemma vid 22 så det blev sängen, för på lördag morogn skulle jag på utställning med Sally i Nyköping. chayenne åkte till sin mamma.
 Hon fick en slät etta i konkuransen och fin kritik.
Söndagen var det utställning för Sally med Lena och Anna, men jag var hemma och tävlade Fille på klubbhoppning, Det gick ju bra! två felfria CR. Han uppförde sig kanon bra! Så nu vet vi det!
Sally däremot... utan Jossan å utan mig, strejkade! hon gick lite grann sen kröp hon ur kopplet!!! Mkt tråkigt med tanke på den superfina kritiken hon fick!!! hade ju känts bättre om hon haft LITE negativt, men Hon var typ perfekt! men kunde inte prissättas när hon krånglade! Nu är det koppelträning (utställningskopplet ) HELA veckan!
 vi tror att hon inte gillar när hon får ett tryck av det, så här ska tränas! Vi har väl varit bortskämda med att hon bara går annars!
Så nu håller vi tummarna för att det går bra NÄSTA helg i STHL.

idag har jag varit med Chayenne hela dagen i Pilkorg, gick ju jättebra! Så i morgon ska jag möta mina nya elever!

jobb &hobby!

Ja ha, nu har man snart gjort första veckan på jobbat, har gått bra men är tufft att komma igång, har suttit mkt stilla, inte min grej!!! men på måndag kommer alla barn så då kör vi igång! Fast jag börjar på tisdag, på måndag ska jag vara med Chayenne på Pilkrog!
har nyss varit å hopptränat med Fille, gick bra, förutom att jag började med att ramla av... kände direkt att det gjorde lite ont... men bara opp igen! sen när jag skulle plocka undan så kände jag hur det drog i svansen, inte bra!!!
 
Kommer nog ha ganska ont i morgon, suck! Lite klantigt att börja med Vattenmattan kasnke?! det gick bra när han hoppade upp i luften å vred sig, jag tappade balansen, men hade suttit kvar om inte han blivit rädd av att jag tappade balansen, han e jätte känslig för det!
 Räcker att man vinglar till så studsar han, det kan ju vara så med unghäst!

( Nu törs väl inte Irene testa honom, sa igår att det skulle gå bra att hon red honom ute om hon var stadig nu när jag snart tänkte ge mig upp på Myzan, då blir det nog mera blåmärken! Men jag har lovat Irene att jag ska kunna jobba! =)

LOPPIS!

ja nu har vi avklarat dagens Loppis av hästsaker och även anant! jag håvade faktiskt in 1500kr! Inte illa! handlade lite osså men inte mkt, 1 täcke till Myzan 5 Min häst 4 tallrikar.
 Varmt var det! Tyvärr kom inte så mkt folk som vi önskat, men vi bestämde oss för att sälja mera grejer nästa helg då det är tävling, då kommer det ju alltid folk.
Ska ut å rida Fille i kväll, för varmt nu!
I morgon ska jag hoppa honom lite, Ska ju vara med på klubbtävling nästa helg, behöver väl hoppa engång till allafall!
Måndag är det jobb igen... suck kul men vet inte hur jag ska hinna allt! Jobba heltid, plugga och barnen, hästar å man som är borta... Micke å jag har pratat om att jag ska gå ner i tid eller vara hemma, vore ju skönt! MEN, vet inte om jag vill det, sen har man ju ett litet shopping behov osså... hmmmm, då måste man ju snååla! inte min grej...
vi får se! Det får tiden utvisa! ska jobba helt ett år till allafall!

Lite bilder på Lina &Tilde som jag tog...


Nu e vi hos Inger i Gävle!


Lite galna bilder blir det... hi hi

Nya frisyrer fick vi under veckan...


Lite kul hade vi osså när vi fota!!! Såklart!

Riksutställning Norrköping


I Helgen var vi på utställning i Norrköping. Det var många fina hästar! men det tyckte inte alltid domaren! Det var tyvärr inte många Connemaror med annan färg än Skimmel som fick bra poäng... Inklusive vi =(  Men det är bara att ta nya tag! vi vet ju att hon fått super poäng tidigare! fotograf var Jossan!