Hjulia

Ja ha. Idag har vi varit på ATG-kliniken. Vi vart inte ett dugg klokare. Hon markerade ytterst lite vid böjprov VF-HB. Men var halt vi longering VB!? Så de bedövade henne från kotan och hela hoven, då vart hon Halt HB... Sen kunde de inte göra mera, för hon var ju bedövad i hela foten... Så nu ska vi tillbaka på tisdag för att bara bedöva hovleden. Suck! blev så glad först när de inte var något direkt på böjprovet. det är ju så skumt för hon hade ju 2 grader HF-VF för 4 veckor sen, å inget nu. De frågade om hon kunde vara överansträngd, svårt att tro det! Hon har stått sen hältan för 4 veckor sen, å innan det var ju vi i egypten å Jossan var sjuk en vecka, så hon är inte riden på 3 v innan hältan å sen 4 veckor nu!
Vi får väla se...

Myzan
Å jag var ute å gick i dag ALLT var läskigt! Ska till helena i Allphyddan i morgon å fräscha upp mina Natural Horsemanship kunskaper, behövs!

Unique
Åker hem i morgon kväll. Trist men liak bra när man bestämt sig!
Ja det var allt jag hunnit med hitills i dag. Väntar på att Jonte ska komma hem från skolan. Jossan är på väg hit med ett helt gäng kompisar... så måste nog utrymma hennes rum nu! Micke är nog på G hem från Gävle!!!! PUSS PUSS! saknar han!
Ska ha lektion med IDA kl 16.00 fick bli ridhuset idag, Tack för det! Lite opålitligt väder!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Inger

Vad mysko...Hoppas det går bra på tisdag.

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback