Lovande Lovisa

Vilken lite rakare hon är! Den lilla skit grisen! nej då, ja kan inte vara arg länge, men lite sur e ja! hon skiter på lådan men har bestämt sig för att kissa på mattan! hon är bra busig nu! springer ut ur rummet hon bor i så fort man har dörren öppen, söker uppmärksamhet HELA tiden. Känns som att ha en bebis! Jag åker hem från jobbet på lunch och ger henne lunch, idag kom ja försent tillbaka! Kunde ju inte lämna henne när hon står där och öffar och vill gosa... snacka om att kliva rakt in i hjärtat på en! igår kväll höll hon min dotter vaken till halv 10 (honska sova halv 9...) hon sprang runt och smaska neranför hennes säng och öffade, så idag ligger Josefine och läser sin kvällsbok på golvet för att hålla Lovisa sällskap =) till och med min man kryper runt på golvet (han hotade från början med att flytta hemifrån och vi skulle ha gris inne!) Ja vem som helst blir glad av en gris!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Idag har Lovisa varit med ute och åkt bil! hmm nu mera sover hon osså i sängen, om hon blir lämnad själv så skriker hon! Redan bortskämd!Men MYCKET tillgiven!

2007-03-10 @ 19:43:08
Postat av: Maria

Ni är inte kloka... Hörde något förut från någon i familjen om att ett djur som det klapprar om när det går på golvet, sånna ska man inte ha inomhus... He he...

2007-03-11 @ 09:57:37
Postat av: johanna

ja, endel av familjen har fått ändra sig...

2007-03-11 @ 12:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback